Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lakberendezőt ajánlunk: Kónya Hajnalka

Lakberendezőt ajánlunk: Kónya Hajnalka

 

Van egy elképzelésed, de nem tudod hogyan valósítsd meg vagy egyszerűen nincs rá időd? Ajánljuk Kónya Hajni (www.homeideas.hu) lakberendezőt, akire rábízhatod magad és aki segíteni fog, hogy az álmaid otthonát megteremtsd. Minket már meggyőzött! Te is olvasd el Hajni  bemutatkozását az alábbi posztban...

 

"Az otthonunk egy olyan békés sziget, amely sok apró kis gondolatból, emlékből, ötletből áll össze egy csodálatos egésszé.

Folyamatosan inspirál a szépség, amely nem csak lakásbelső, hanem az építészet, a festészet, a természet, a színek, a divat és minden, ami egy pillanatra elállítja a lélegzetem. Ezekből áll össze az egész, ami alapján kialakul a kívánt lakásbelső az adott életvitelhez megfelelően.

Imádok utazni, az adott ország színei, ízei, illatai inspirálnak. Évente járok Milánóba a Salone del Mobile Nemzetközi bútordesign kiállításra, ahol szívom magamba a trendeket, ötleteket, különleges megoldásokat, majd izgatottan várom, hogy ezeket később a munkáimban felhasználhassam.  Nyitott vagyok az új dolgokra, állandóan képzem magam szakmailag.

Azt gondolom, hogy a legnagyobb ajándék, amit valakinek adhatunk, az az, hogy inspiráljuk.

Lakások és családi házak tervezése mellett blogot írok magyar és angol nyelven lakberendezési ötletekről, trendekről, amellyel én szeretnék inspirálni másokat. Igyekszem blog bejegyzéseimet is úgy összeállítani, hogy egy-egy témában minél több ötletet adjak az olvasóimnak.

Közgazdász végzettséggel rendelkezem. Munkáim során rengeteg tapasztalatot szereztem értékesítés, ügyfélszolgálat, asszisztencia, rendezvényszervezés, kommunikáció területén itthon és külföldön, amelyet az ügyfeleimmel való kapcsolattartásban kiválóan tudok kamatoztatni. Fontos számomra a megbízhatóság, pontosság és a precíz munkavégzés.

Tapasztalatom szerint sok embernek nehézséget okoz egy praktikus, életvitelének megfelelő otthon kialakítása, illetve, ha vannak is ötletei lehet, hogy nem tudja elképzelni, milyen lesz a végeredmény. A közös munka kezdetén igyekszem minél több információt begyűjteni az ügyfeleimtől, ez azért fontos, hogy az 'új otthon' praktikus, igényeikre és pénztárcájukra szabott legyen, lehet ez csak egy rövidebb stílustanácsadás vagy akár egy komplett tervezés. 3D látványtervekkel segítek a döntésben, hogy megtaláljuk a megfelelő megoldást, valamint a kivitelezéshez részletes terveket készítek.

Modern stílusban dolgozom, referenciám között található skandináv stílusú, maximalista stílusú, glamour stílusú, loft stílusú enteriőr.

Kifejezetten szeretek gyerekszobákat tervezni, ilyenkor természetesen a kis lakók véleményét is ki szoktam kérni. Azért hálás ez a feladat, mert itt tényleg ki tudom élni a kreativitásomat és a végén a legnagyobb öröm az, mikor látom a boldogságot a kis arcokon.

Egyik legnagyobb büszkeségem idáig a S/ALON Budapest 2019-es lakástrend kiállításra egy maximalista nappali megtervezése volt. Ezt a csodás lehetőséget a szervezőktől kaptam, akik egy tervezői pályázat keretében választották ki a nyerteseket, akik létrehozhatták maximalista esszencia címmel tervezői víziójukat. Nagyon sok látogató tetszését elnyerte a stand, a TV2 Szépítők műsorában is bemutatták és velem is készítettek egy rövid riportot."

Tartalomhoz tartozó címkék: lakberendezőt ajánlunk

Keresés