Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

House Doctor - dán "gyógyír" az otthonodnak

House Doctor - dán "gyógyír" az otthonodnak

 

A House Doctor márkát 2001-ben alapította Dániában három testvér, akiket a lakberendezés iránti szenvedélyük vezetett. Mára 150 alkalmazottal és további 3 életstílus brand-del a House Doctor család valódi nemzetközi márkává nőtte ki magát. Hogy mitől lettek ilyen sikeresek és népszerűek?

A House Doctor márkanévvel azt szerették volna kifejezni az alapítók, hogy bármilyen is az otthonod, a House Doctor mindenre tud "gyógyírt", megoldást kínálni. Legyen az fiatalosan bohém, vagy letisztult skandináv, esetleg luxus, kiegészítőik modern és egyedi darabok, melyeket mind házon belül terveznek. Termékeik stílusa egy cseppet provokatív, nem megszokott, arra ösztönöznek, hogy a kiegészítők stílusát bátran keverjük. 

2019-ben a House Doctor cég nevet változtatott, mely jobban kifejezi, hogy több brand-et is magába foglal, új nevük a Society of Lifestyle. Azonban a House Doctor márkanév továbbra is megmaradt a bútor és lakberendezési kiegészítőknél. További márkáik a Nicolas Vahé, amely gourmet és egészséges étkezési termékeket takar, a Meraki, amely minőségi wellness termékcsaládot jelöl és a Monograph, amely az írószer, irodaszer kategóriába csempész kreativitást és designt.

A House Doctor bútor és kiegészítők a skandináv stílust ötvözik a bohém, fiatalos lazasággal. Az anyagok, formák és színek esztétikus designja és harmonikus megjelenése biztosítja, hogy az otthonod egyedi és egyben különleges legyen. 

De vigyázz! A House Doctor termékek használata függést okozhat és erős szívdobogást - már kis dózisban is!

Tartalomhoz tartozó címkék: márkáink

Keresés