Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

2020 augusztusi akciós ajánló

2020. 06. 29. 11:55:57
2020 augusztusi akciós ajánló Bár még tombol a nyár, mi már elkezdtünk készülődni a munkába való visszatérésre. Idei augusztusi akciónkban 10% kedvezménnyel kínáljuk bútorainkat. Nézd meg választékunk lerakó- és egyéb kisaszatalainkból, gyönyörű puffjainkból és praktikus tárolóbútorainkból!

 

Talán sokak életében megváltozott a munkavégzés helyszíne és szükség lehet egy otthoni munkaállomás kialakítására. Akár végleges, akár átmeneti munkasarokról van szó, ilyenkor se feledkezzetek meg a kiegészítőkről.

Bútor akciónkban megtaláljátok stílusos bárszékeinket, melyeket akár az íróasztalnál is lehet használni, vagy az asztal fölé vagy közelébe helyezhető tároló polcokat, iratrendezőket, esetleg kiegészítő lerakóasztalainkat, melyek könnyen elhelyezhetők, mozgathatók és rengeteg extra felületet adnak, ha az íróasztalon már nincs hely. A skandináv stílus legjellemzőbb vonása a letisztultság, amely egyben azt is jelenti, hogy az asztalon és környékén rend van és csak a legszükségesebb tárgyak vannak elől. A minőségi kiegészítők szintén elengedhetetlen tartozékai a nordic dolgozósaroknak. Az íróasztalt, ha tudjuk helyezzük természetes fény közelébe, de még így is szükség lesz íróasztallámpára.

Inspirációként mutatunk néhány stílusos és igazi skandináv természetességet sugárzó home office megoldást:

otthoni munkasarok Hübsch

otthoni munkasarok 2 Hübsch

otthoni munkasarok 3 Hübsch

lehajtható fa íróasztal

skandináv íróasztal

Tartalomhoz tartozó címkék: hónap ajánlata

Keresés