Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fontos tudnivalók

 Az alábbiakban röviden összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat a nordichome.hu webáruházban történő vásárlásról.
A részletes üzletszabályzatot az Általános Szerződési Feltételeinkben találhatod meg.
 
1. Megrendelés elküldése
Válassz kategóriát a menüpontokban vagy a kosár mellett található nagyítóval is kereshetsz a termékek között. Ha kiválasztottad a kívánt termékeket, akkor helyezd őket a kosárba, add meg adataidat és küldd el megrendelésedet. 
A megrendelésed beérkezéséről küldünk egy automatikus visszaigazoló levelet. A megrendelés és a visszaigazoló email ajánlatkérésnek minősül. Miután ellenőriztük, hogy a rendelt terméknek mi a legközelebbi várható szállítási ideje, küldünk egy rendelést megerősítő emailt, amely tartalmazza a banki átutaláshoz szükséges adatokat is.
 
2. Fizetési módok és számlázás
Webáruházunkban megrendeléseidet utánvétellel, bankkártyával vagy banki átutalással fizetheted ki.  
 
  • Utánvétel
Az utánvételes fizetési módot csak 50.000 Ft alatti megrendeléseknél választhatod. Ebben az esetben csak a kiszállításkor, a futárnál kell fizetned készpénzzel vagy bankkártyával. A számlát a termékkel együtt küldjük de kérésre elektronikus úton is megkaphatod a rendelésnél megadott email címedre.
 
  • Bankkártyás fizetés

Weboldalunkon a SimplePay fizetési rendszert használhatod bankkártyás fizetésre. A SimplePay online fizetési rendszert az OTP Mobil Kft üzemelteti. A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatásainál kínált eljárással: internetes fizetés közben a SimplePay opciót választva, majd a bankkártya adatokat megadva juthatsz el a termék vagy szolgáltatás megszerzéséig. A felhasználó kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a SimplePay folyamatosan figyeli a tranzakciókat, így garantálva a online fizetési folyamat biztonságát.

Elfogadott kártyatípusok:

 

  • Banki átutalás
Ha a banki átutalást választod, a rendelésed írásban való visszaigazolásával együtt a megadott email címedre küldjük a számlát, amelyet 3 munkanapon belül szükséges kiegyenlítened.
Az átutaláshoz szükséges adatok:
Kedvezményezett neve:  Nordic Inspiration ApS
Bankszámlaszám: 10700378-71229599-51100005
Bank: CIB Bank Zrt.
Deviza: Forint
Közlemény: kérjük tüntesd fel a rendelés számát
 
  • Számlázás
Fontos: A Nordic Inspiration ApS egy dán cég, így a dán adótörvényeknek megfelelően a termékek bruttó ára 25%-os forgalmi adót tartalmaz. Amennyiben cég (jogi személy) rendel a nordichome.hu webáruházban és rendelkezik EU adószámmal, amely regisztrálva van a VIES rendszerben (http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/?locale=hu), a számlát áfa mentesen állítjuk ki. Ezek az árusítások Közösségen belüli szállítmányoknak tekinthetők, amelyek áfamentesek az Európai Tanács 2006/112/CE 138-as irányelvének rendeletével összhangban.
 
3. Szállítás
Termékeinket dán partnereinknél szerezzük be, a várható szállítási idő általában 10-15 nap. Feldolgozzuk a megrendelésed és egyeztetünk beszállítóinkkal a várható szállítási időről, majd 2 napon belül e-mailben visszaigazoljuk a rendelést és a várható szállítási időt. 
Ezután futárszolgálattal juttatjuk el hozzád a rendelt termékeket. Személyes átvételre jelenleg nincs lehetőség.
A kiszállításról a futárszolgálat SMS és email értesítést küld a kiszállítást megelőzően. A kiszállítás pontos időpontját ezután lehet egyeztetni velük.
Jelenleg csak Magyarország területén belüli kiszállítást tudunk vállalni. Amennyiben máshová szeretnél rendelni, akkor lépj velünk kapcsolatba itt.
 
4. Visszajelzés
Szeretnénk, ha megosztanád velünk a véleményed! Értékeld megvásárolt termékünket a termék oldalán, mi az, ami tetszik benne és ajánlanád-e ismerőseidnek és mi az, amit hiányoltál vagy jobb is lehetne.
Ha valamiért mégsem tetszene, amit rendeltél, termékeinkre 14 napos elállási jogot biztosítunk az Általános Szerződési Feltételeinkben foglaltak szerint.
A visszaküldés az alábbi magyarországi címre történjen:
Címzett: Wall-Ta Kft.
Cím: Budapest, 1136 Tátra utca 11. bal lph. 2.em.2.

Keresés