Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

2020 februári ajánló

2020. 02. 01. 12:01:00
2020 februári ajánló Az ember kinéz az ablakon a nagy szürkeségbe, ködös idő, a nappalok még mindig nagyon rövidek és állandóan szitál az eső. Ez a téli "hygge" ideje. Fordítsd ezt az időt egy kis kényeztetésére! Bugyoláld be magad puha takaróba, vegyél forró fürdőt, készítsd egy meleg italt  és mindenképpen nézd meg gyönyörű párnáinkat és takaróinkat, melyeket egész februárban 10% kedvezménnyel kínálunk!

Dániában minden iskolában az év 7.hete, azaz február közepe egységesen síszünet. Ilyenkor szinte kiürül az ország, mivel hegy nem nagyon van (és hó sem), így mindenki a külföldi sípályákat célozza meg. Akik az országban maradnak, élvezik a csöndet és igyekeznek a legtöbbet kihozni ebből a nem kicsit depressziós időből. Ilyenkor különösen jó ötlet barátainkkal találkozni, összejönni és kávézni a gyertyafény mellett és jókat beszélgetni. A rosszkedv ellen pedig a legjobb megoldás a testedzés, bármilyen is az idő kint egy séta vagy kocogás egészen felfrissít és rögtön boldogabbá tesz.

Szeretnénk nektek is meghittebbé tenni ezt a hónapot, ezért minden takarónkat és párnánkat 10% kedvezménnyel kínáljuk február 1-29-ig.

Legyen nektek is "hygge" az otthonotok!

Tartalomhoz tartozó címkék: hónap ajánlata

Keresés