Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

2020 márciusi ajánló

2020. 02. 28. 00:00:00
2020 márciusi ajánló Közeledik a tavasz, már alig várjuk a langyos szellőt, a nap simogató melegét és a virágok színességét. Készülj velünk a tavaszra, nézd meg választékunkat kaspókból, vázákból és növénytartó kosarakból, ládákból március 1-31-ig 10% kedvezménnyel!

A skandináv stílusú lakberendezés elmaradhatatlan kellékei a növények és virágok. A természet közelsége a dánok és a többi skandináv nép számára természetes. Az otthonukban mindig van friss virág a vázákban, növény a kosarakban. A növények jelenléte nem csak megnyugtat, de dekorációs elem is az otthonunkban. Persze nem árt ha stílusos vázában, design kaspóban vagy kosarakban mutatjuk be azokat. A színes virágok különösen jól mutatnak a letisztult vonalú, visszafogott színű vázákban. A nagyobb növényeket teheted kosarakba vagy több kisebbet esetleg növénytartó ládákba. Mutatós megoldás a felfüggesztett kaspó is. Figyelj arra, hogy melyik növény mennyi napot szeret és ne felejtsd el az öntözést sem!

Szerezz be te is néhány mutatós zöld növényt, színes virágot és hozzá válassz skandináv stílusú vázáink, kaspóink, ládáink vagy növénytartó kosaraink közül 10% kedvezménnyel március 31-ig. 

Tartalomhoz tartozó címkék: hónap ajánlata

Keresés