Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

2020 szeptemberi akciós ajánló

2020. 08. 24. 12:17:16
2020 szeptemberi akciós ajánló Szeptemberi akciónkban a gyerekszoba kiegészítőit ajánljuk. A gyerekek gyorsan nőnek és szinte pillanatok alatt cseperednek kisbabából kisgyermekké majd iskolássá. A gyerekszoba berendezését így akár évente át kell gondolnunk. Ebben szeretnénk segíteni, ezért egész szeptemberben minden gyerekszoba kiegészítőt 10% kedvezménnyel kínálunk.  

 

A játékok kísérik el gyermekünket a leghosszabb ideig az évek során. Ki ne emlékezne a kedvenc játékára, melyet a legnagyobb becsben tartott? A játékok tárolására ezért olyan megoldást kell keresnünk, ami nem csak praktikus és tartós de stílusos is és igazodik a gyerekszoba változó bútoraihoz. Javasoljuk tárolómegoldásként a nagy méretű kosarakat és tárolós puffokat, mivel ezek a kiegészítők többfunkciós darabok így tovább tudjuk használni őket. 

Fontos kiegészítők még a textilek, a vidám szőnyegek, takarók, kispárnák melyek a gyerekszoba hangulatát határozzák meg. Ha további hasznos tippeket keresel a gyerekszoba berendezéséhez olvasd el szakértői blogunkat a témában: https://nordichome.hu/hirek_1/szakerto-szemmel-gyerekszoba-berendezese-67

Reméljük találtál inspirációt a gyerekszoba kategóriánkban, amelynek minden termékét szeptember 1-30-ig 10% kedvezménnyel kínáljuk.

Kellemes böngészést!

Tartalomhoz tartozó címkék: hónap ajánlata

Keresés