Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

2021- megérkeztek az őszi újdonságok!

2021. 10. 12. 10:54:48
2021- megérkeztek az őszi újdonságok!

 

A lakberendezésben az ősz és az új termékkatalógusok megjelenése mindig izgalmas időszak. A tavaszi/nyári építkezések és felújítások végeztével új otthonunkat a legújabb trendek szerint rendezhetjük be lakberendezési kiegészítőkkel.

Mi is minden évben élvezettel szemezgetünk partnereink őszi/téli újdonságai közül, melyeket most szeretnénk nektek is figyelmetekbe ajánlani.

 

 

Idén az új kollekció fő vezérelve az otthon kialított elvonulósarok, amely a feltöltődést szolgálja, mint egy oázis a rohanó hétköznapok sivatagában. Ehhez a homokszín árnyalatait használja, melyek a nyaralás emlékét idézik és jól kombinálhatók a művészi dekor tárgyakkal.

 

Bloomingville 2021 őszi új kollekció

 

Bloomingville 2021 új kollekció

 

 

Az elmúlt év a járványról szólt mindenkinek, ezért az új kollekció tervezésénél a Hübsch rengeteg különböző helyről merített inspirációt és arra fókuszált, hogy a bezártság után a megújulás legyen a gyógyír és ez az otthonunkban is tükröződjön. Színválasztásban visszanyúltak a 20.század közepére, anyaghasználatban az FSC fa és ÖKO textil mellett kötelezték el magukat.

 

hübsch 2021 őszi új kollekció

 

hübsch 2021 őszi új kollekció

 

 

A House Nordic új kollekciója a nordic stílust ötvözi egy kis csavarral. Minimalista, ugyanakkor barátságos, az egyszerű vonalakat kombinálja a rusztikus anyagokkal. Földszínek és sötétebb tónusok jellemzik ezt a kollekciót.

 

House Nordic 2021 őszi új kollekció

 

House Nordic 2021 őszi új kollekció

Tartalomhoz tartozó címkék: hónap ajánlata

Keresés