Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A hónap ajánlata - július

2019. 06. 18. 14:48:27
A hónap ajánlata - július

Végre július van, eljött a nyaralás ideje! Dániában szinte mindenki egyszerre veszi ki a szabadságát, mivel az iskolákban július elejétől csak augusztus közepéig - 6 hétig - tart a szünet. Ám a nyaralás nem feltétlenül jelenti a külföldre utazást, sokan szeretnek otthon maradni és a kertjükben vagy éppen a hétvégi házukban élvezni a pihenést. Ha te is közéjük tartozol, válassz hangulatos növénytartó kosaraink közül, melyeket most 10% kedvezménnyel veheted meg július 31-ig.

 

Ilyenkor nyáron a pihenésnek többféle funkciója is van. Nemcsak kikapcsolódásra és feltöltődésre van szükségünk, hanem arra is hogy rendszerezzük az elmúlt hónapokban összegyűlt feladatokat és visszatekintsünk arra, amit elvégeztünk. A nyári melegben, az árnyékban hűsölve a kertben vagy teraszon gondoljuk át, mi az, amit eddig tettünk az évben és mi az, amit tervezünk az elkövetkezendő hónapokra, az őszi munka/iskolakezdésre.

A rendszerezés sokszor ott kezdődik, hogy először a környezetünkben rakunk rendet. Ehhez jó megoldás lehet, ha kosarakban tartod azokat a tárgyakat, amelyeket sűrűn használsz, így mindig kéznél lesznek, például törülközők, díszpárnák, magazinok, rajzeszközök a gyerekekenek, járékok vagy akár zöld cserepes növények. A kosarakat könnyű mozgatni, többféle méretben elérhetők és még stílusosak is. Válassz bátran természetes anyagú kosaraink közül, július 31-ig 10% kedvezménnyel.  

Tartalomhoz tartozó címkék: hónap ajánlata

Keresés