Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ajándékvásárlási inspiráció

2021. 10. 27. 09:26:22
Ajándékvásárlási inspiráció

Ajándékot adni jó!

Ez a megállapítás különösen akkor igaz, ha eltaláltuk az ajándékot, ameikor pont ez az amire kedvesünk, gyermekünk, szülőnk, barátunk és egyéb családtagunk vágyott. Azonban ez nem annyira könnyű még akkor sem, ha jól ismerjük azt, akinek az ajándékot szánjuk. 

Szeretnénk egy kis segítséget nyújtani néhány inspiráló ötlettel, hiszen a lakberendezési kiegészítők és dekorációk nem csak praktikusak, hanem ötletesek és egyediek is lehetnek. 

Ajándék ötletek gyereknek

Talán ez a könnyebb része az ajándékvásárlásnak, mivel a gyerekek őszintén tudnak örülni szinte mindennek. A kisebb gyerekek 0-3 éves korig igazából még az érzékek felfedezését élvezik legjobban. A játékokban a tapintást, ízlelést, különböző hangokat és a mozgás élményét keresik. Nekik ajánljuk hintajátékainkat, amelyek amellett, hogy nagyon aranyosak, tartós minőségűek és egyediek is. Láttatok már hintázó lámát vagy mamutot?

 

Pici gyerekeknél a szobájuk nem csak a játék, de egyben az életük fő színtere is. Itt alszanak, öltöznek és néha étkeznek is. Ezért a gyerekszoba kiegészítői ajándékötletként is jól működhetnek. Vidám mintájú szőnyegek, vicces játéktárolók, és gyerekméretű bútorok teszik a szobát igazi gyerekbirodalommá. 

Az óvodásokrú gyerekek már szeretnek szerepjátékokat játszani, beleélik magukat és a fantáziájuk azonnal átvarázsolja a gyerekszobát bolttá, bábszínházzá, étteremmé, óvodává vagy éppen autószerelő műhellyé attól függően milyen tapasztalatai vannak a világról. Nagyobb gyereknek, 3-10 éves korig ajándék lehet a szerepjátékok kellékei. 

 

Iskoláskorú gyerekeknél már a barátok és a közösség lesz a meghatározó, ilyenkor annak örül a legjobban, ami a baráti körben is "menő". Próbáljunk lépést tartani az ilyenkor még változékony érdeklődési körével és olyan ajándékot keressünk, ami a gyerekhez passzol, ne olyat amit a reklámok és a mi elvárásaink sugallnak.

Ajándék ötletek szülőnek, nagyszülőnek

Szüleinknek, nagyszüleinknek sokszor vagy azért nehéz ajándékot találni, mert úgy gondoljuk már mindenük megvan vagy azért mert nem élünk együtt, így már kevésbbé ismerjük szokásaikat és vágyaikat. Mindkét esetben jó ötlet, ha olyan ajándékot találunk, amely kifejezi szeretetünket még ha olyan dologról is van szó, amelyre nincs konkrétan szükségük. Egy puff vagy lábtartó, amivel kényelmesebben tudnak olvasni, tévézni vagy egy puha takaró a hosszú téli estékre.

Ajándékötletek barátnak, barátnőnek

Ha a barátainkról van szó, az ajándék elsősorban arról szól, hogy mennyire ismerjük a másikat. Itt előtérbe kerülhet a humor, a bulizások kellékei és az extravagáns egyedi ajándékok. Különleges ötlet a zsiráf alakú asztali lámpa vagy az ananász alakú jégtartó, amellyel tuti sikert aratunk.

Reméljük találtatok ötletet, inspirációt az ajándékvásárláshoz, jó böngészést!

Tartalomhoz tartozó címkék: karácsony

Keresés