Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Black Friday akciós termékek

2020. 10. 29. 00:00:00
Black Friday akciós termékek

Kényelmes és biztonságos vásárlás, szuper Black Friday akciók!

Ugye szeretnéd tömeg és stressz nélkül kihasználni a legjobb Black Friday ajánlatokat? 2020. nov. 27-től nov. 29 éjfélig, 3 napig 30% árengedményt adunk a Black Friday akcióban résztvevő termékeink normál árából. Tovább...

A Black Friday Philadelphiából származik, az 1950-es évekből, amikor a hálaadás utáni pénteken indult el a karácsonyi bevásárlás kezdete. A tömeg elözönlötte az utcákat és boltokat, aminek a kereskedők természetesen nagyon örültek. Mivel a könyvelésben a veszteséget piros színnel jelölték, a nyereséget pedig feketével és ezen a pénteken az üzletek tulajdonosai szép profitra tettek szert, így lett Fekete ez a Péntek.

A Black Friday csak az 1980-as évekre vált az egész USA területén közismertté, ezután a nyugat-európai országokban terjedt el, majd a 2000-es évektől kezdve Magyarországon és a többi kelet-európai országban is.

A skandinávok kissé lemaradva csatlakoztak a Black Friday őrülethez, csak a 2010-es évek közepén vált széles körben ismertté. Ehhez nagyban hozzájárult az internetes kereskedelem ugrásszerű fejlődése és beépülése a vásárlási szokásokba, mivel sokan választották a bolti tömeg helyett a kényelmes és biztonságos otthonról intézhető vásárlást.

Nektek is kényelmes vásárlást és jó böngészést kívánunk!

* Az akciós árak 2020. november 27-től - november 29 éjfélig és a készlet erejéig érvényesek.

Tartalomhoz tartozó címkék: black friday

Keresés