Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Black Friday akciós termékek

2019. 11. 06. 15:02:41
Black Friday akciós termékek

Kényelmes vásárlás, szuper Black Friday akciók!

Ugye szeretnéd tömeg és stressz nélkül kihasználni a legjobb Black Friday ajánlatokat? November 29-től december 1-ig, 3 napig 30% árengedményt adunk a Black Friday akcióban résztvevő termékeink normál árából.

 

A Black Friday Philadelphiából származik, az 1950-es évekből, amikor a hálaadás utáni pénteken indult el a karácsonyi bevásárlás kezdete. A tömeg elözönlötte az utcákat és boltokat, aminek a kereskedők természetesen nagyon örültek. Mivel a könyvelésben a veszteséget piros színnel jelölték, a nyereséget pedig feketével és ezen a pénteken az üzletek tulajdonosai szép profitra tettek szert, így lett Fekete ez a Péntek.

A Black Friday csak az 1980-as évekre vált az egész USA területén közismertté, ezután a nyugat-európai országokban terjedt el, majd a 2000-es évektől kezdve Magyarországon és a többi kelet-európai országban is.

A skandinávok kissé lemaradva csatlakoztak a Black Friday őrülethez, csak a 2010-es évek közepén vált széles körben ismertté. Ehhez nagyban hozzájárult az internetes kereskedelem ugrásszerű fejlődése és beépülése a vásárlási szokásokba, mivel sokan választották a bolti tömeg helyett az kényelmes otthonról intézhető vásárlást. Reméljük, ti is így döntöttetek!

Kényelmes vásárlást és jó böngészést kívánunk, ne feledjétek az akciós árak november 29-től - december 1-ig érvényesek!

Tartalomhoz tartozó címkék: black friday

Keresés