Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Black Friday akciós termékek

2021. 11. 26. 09:46:00
Black Friday akciós termékek

Kényelmes és biztonságos vásárlás, szuper Black Friday akciók!

Ugye szeretnéd tömeg és stressz nélkül kihasználni a legjobb Black Friday ajánlatokat? 2021. nov. 26-től nov. 28 éjfélig, 3 napig 30% árengedményt adunk a Black Friday akcióban résztvevő termékeink normál árából. Tovább...

A Black Friday Philadelphiából származik, az 1950-es évekből, amikor a hálaadás utáni pénteken indult el a karácsonyi bevásárlás kezdete. A tömeg elözönlötte az utcákat és boltokat, aminek a kereskedők természetesen nagyon örültek. Mivel a könyvelésben a veszteséget piros színnel jelölték, a nyereséget pedig feketével és ezen a pénteken az üzletek tulajdonosai szép profitra tettek szert, így lett FEKETE ez a PÉNTEK.

A Black Friday csak az 1980-as évekre vált az egész USA területén közismertté, ezután a nyugat-európai országokban terjedt el, majd a 2000-es évektől kezdve Magyarországon és a többi kelet-európai országban is.

A skandinávok kissé lemaradva csatlakoztak a Black Friday őrülethez, csak a 2010-es évek közepén vált széles körben ismertté. Ehhez nagyban hozzájárult az internetes kereskedelem ugrásszerű fejlődése és beépülése a vásárlási szokásokba, mivel sokan választották a bolti tömeg helyett a kényelmes és biztonságos otthonról intézhető vásárlást.

A 2020-ben világméretűvé váló COVID-19 járvány és az ezzel járó megszorítások még inkább az internetes vásárlás felé terelték az embereket. A fizikai boltok kényszerű bezárása és a távolságtartás miatt sokan választották a kényelmes és biztonságos otthonról vásárlást Black Friday alkalmával is.

Ha te is szeretnéd elkerülni a tömeget, sorban állást és idegeskedést, válassz Black Friday ajánlataink közül, melyeket több kategóriába soroltunk és ne feledd csak 2021. NOV.26-28 között élnek az akciók!

 

Black Friday 20.000 alatt

 

Black Friday 20-30.000 között

 

Black Friday 30-40.000 között

 

Black Friday 40.000 fölött

 

Gyorsabb szállítással

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: black friday

Keresés