Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lakberendezőt ajánlunk: Békefi Lilla

Lakberendezőt ajánlunk: Békefi Lilla

Békefi Lilla: Túl rövid az élet ahhoz, hogy unalmas térben éljünk!

Lilla tapasztalt rendezvényszervezőként váltott a lakberendező szakmára, ahol nagyszerűen ötvözi korábbi tapasztalatait egyéni kreativitásával. Olvassátok el bemutatkozóját alább.

"15 év rendezvényszervezési és horeca branding tapasztalat után új utakra vágytam. Mindig is érdekelt az interior design és ebben a szakmában rejlő végtelen kreativitás. Szerencsémre a sors úgy hozta, hogy éppen csak átvettem a lakberendezői oklevelet, máris az egyik legnagyobb lakberendezési kiállítás tervezőjeként vehettem részt.
A S/ALON BUDAPEST 2019 kiállításon megjelenő, Wes Anderson ihlette tér legalább annyira volt merész, mint a saját oldalam, a Lillusztration, portfóliójában megtalálható többi koncepció, egészen a neobarokktól a Bauhausig.

2019 Salon Budapest Békefi Lilla standja

Sok koncepciómunkát készítettem, aminek jelentősége az átlagtól elrugaszkodottabb tér design megalkotásában rejlik. Munkáim között büszkén említem a HORECA helyszínek brandingelését is. Ügyfeleim között a Heineken, a Pepsi, A Corona (Coronita), 360Bár – Hendricks, Schweppes, Budapest Park, Tezenis egyaránt szerepel. A Horeca branding munkáim többnyire az adott márka megjelenését hivatottak erősíteni, így kisebb kreatív szabadsággal ugyan, de lehetőségem volt számos magyarországi helyszínen megjelenni.

Lakberendezési munkáim során fontosnak tartom, hogy olyan tereket alkossak, melyben a leendő lakó komfortosan és otthonosan érzi magát, mégis vegyítsem azt olyan elemekkel, melyeknek segítségével egy hétköznapinak nem mondható lakásbelsőt alakítsak ki, legyen ez akár egy dísztárgy, falrészlet, vagy egy komplett szoba.

Bauhaus családi otthon, tervezte Békefi Lilla

Szeretem, és csodás kihívásnak érzem, ha lehetőségem van arra, hogy harmonikusan rendezzek térbe több különböző stílust, pl: Skandináv letisztult formavilágot, izgalmas boho chic-kel, ahol a természetes anyagok, geometrikus minták, kellemes színek összjátéka adja az otthon egyedi hangulatát.
Kiknek tudok igazán segíteni? Mondhatnám, hogy mindenkinek, …
…aki bizonytalan a saját stílusát illetően –túl sok minden tetszik neki, vagy épp nincs ötlete, 
… aki nem tud mit kezdeni a rendelkezésére álló térrel – legyen az kicsi vagy nagy, 
… akinek nincsen ideje a lakás csinosításával foglalkozni és nem ismeri a lehetőségeket, azonban szeretne egy kellemes, szép környezetben élni,
… aki vágyik a kényelem adta lehetőségekre esztétikus körítésben, 
…aki úgy érzi, hogy elveszik az információk rengetegében és szüksége lenne szakmai tanácsra, vezetésre

Belelátni a megrendelő személyiségébe, s ennek tudatában bátran használni a színeket, formákat és az adott teret számomra olyan művészet, melyhez ugyan kapcsolhatók követni illő szabályok, mégis a kreativitás és az egyéniség határtalanságát kihasználva ötleteim és munkáim harmonikusan kapcsolják össze a különlegeset a megszokottal."

Dob utca bár koncepció, tervezte Békefi Lilla

 

Tartalomhoz tartozó címkék: lakberendezőt ajánlunk

Keresés