Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lakberendezőt ajánlunk: Győri-Nagy Hajnal

Lakberendezőt ajánlunk: Győri-Nagy Hajnal

Győri-Nagy Hajnal: „Kísérletezz, csak akkor nem leszel unalmas!”

Szeretnénk bemutatni egy olyan lakberendezőt, akivel a közös munka élmény lesz, aki biztos kézzel vezet majd a kérdések rengetegében és olyan otthont segít létrehozni, amely izgalmas és egyedi. Olvasd el Hajnal részletes bemutatkozóját alább.

lakásbelső, tervezte Győri-Nagy Hajnal

"Bár a saját környezetemet mindig is szerettem rendezgetni, az enteriőrtervezés, mint szakma, akkor kezdett el foglalkoztatni, amikor egy dizájnnal foglalkozó magazinhoz kerültem szerkesztőnek és gyakori látogatója lettem a fotózásoknak.

Ebbe a szakmába sokan az építészet felől érkeznek, én színházi középiskolába jártam, aztán az egyetemen is irodalmat, színháztudományt, filmelméletet hallgattam.  Meglehetősen intuitív alkat vagyok, ami nagyon sokat ad hozzá a munkámhoz, az atmoszférateremtés képességét nem lehet megtanulni. Ugyanakkor nagyon fontos része a munkámnak a műszaki precizitás, a kivitelező csapatommal arra törekszünk, hogy a megálmodott tervek a lehető legjobb minőségben készüljenek el.

atmoszférateremtés a lakberendezésben, tervezte Győri-Nagy Hajnal

A tervezőhöz gyakran nagyon konkrét stílusigénnyel fordul a megrendelő. Az én feladatom hozzáadni a történethez a jó arányérzéket és az ízlést, valamint, hogy a tulajdonossal megértessem és elfogadtassam a tervezendő tér eredendő adottságait. 

A sok komolyság ellenére, szerintem a lakberendezésben az eredmény akkor lesz igazán jó, ha játékként tekintünk a tervezési folyamatra. Mint a gyerek, mikor rajzol. Színek, formák, fények. A megrendelővel is akkor lesz nagyon jó az együttműködés, ha ezt képes vagyok számára megmutatni.

A színek játékos használata a lakberendezésben, tervezte Győri-Nagy Hajnal

A megbízóimat mindig arra buzdítom, ne a megszokott sztenderdekben gondolkodjanak. Mindent el kell engedni, fel kell venni egy laza, kíváncsi, felfedező állapotot, azért vagyok velük, hogy a tévedéseket segítsek elkerülni. Meglepő, hogy egy-egy projekt végére az emberek mi minden új dolgot tudnak meg önmagukról. Olyankor nagyon örülök, mert ezt is a munkám részének tekintem."

Hajnal elérhetősége: https://hajnal-design.hu/

Tartalomhoz tartozó címkék: lakberendezőt ajánlunk

Keresés