Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

2have - dán kert és bútor design

2have - dán kert és bútor design

 

A 2have dán cég elsősorban kertészeti kiegészítők, bútorok és ajándéktárgyak kereskedésével foglalkozik 2002 óta. A 2have  alapítói, Inge Thomsen és Jacob Meulengracht, mindketten virágkötőként kezdték, majd a virágbeszerzés, kereskedés és termékfejlesztés következett. A cég filozófiájának alapja a folyamatos újítás és a fenntartható design. Több...

 

A 2have története

"A 2have számunkra nem egyszerűen csak egy munkahely, hanem egy életstílus is - egy hely, ahol létrehozunk, kiszámolunk, megtervezünk és nem utolsósorban megálmodunk egy designt, formát vagy színt - mindig azzal a céllal, hogy amiben hiszünk, azt meg is tudjuk valósítani. A hajtóerő régen és mai is ugyanaz. Az álom és vágy a termékeink kialakításában, ahol a trend, az újdonság és a használhatóság kéz a kézben járnak." 

Inge képzett virágkötőként kezdte és több évig Dánia egyik legsikeresebb virágkötő művésze volt mind belföldi mind külföldi versenyeken. Emellett évekig termékfejlesztőként is dolgozott az egyik legnagyobb kertészeti cégnél. Jacob - aki szintén képzett virágkötő - amellett, hogy mellékállásban vezette saját kertészeti cégét - miután elvégezte a Kertészeti Kereskedelmi iskolát, összesen 35 kertészeti bolt beszerzéseiért volt felelős. 

Mindezek után a 2have azzal a filozófiával jött létre, hogy trendformálóként ugyanakkor a praktikum megőrzése mellett tudjon újat nyújtani a piacon. Jacobon és Ingén kívül egy egész csapat áll a cég mögött, akik mind a vevők maximális kiszolgálására törekednek. 

Tartalomhoz tartozó címkék: márkáink

Keresés