Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

20 éves a Bloomingville - szülinapi meglepetések

2020. 10. 15. 00:00:00
20 éves a Bloomingville - szülinapi meglepetések

Idén ünnepli a Bloomingville megalapításának 20. évfordulóját és bár a világ nagyot változott a globális vírushelyzet kezdete óta, azért az ünneplés nem maradhat el!  Tovább...

 

Az elmúlt 20 évben a Bloomingville kis családi márkából nemzetközi vállalkozássá nőtte ki magát, ám eközben végig hű maradt missziójához; termékeivel boldogságot hozni és megújítani a mindennapi életünket. Ez az évforduló és az idei őszi kollekció nem csak annak az ünneplése, amivé a Bloomingville vált, de tükrözi az elmúlt 20 év együtt töltött "hygge" és boldog perceit is. A Bloomingville családba ugyanúgy beletartoznak a beszállítók, gyártó partnerek, a fuvarozók, kereskedők, a munkatársak és persze a kedves vásárlók is.

Szeretnénk veletek is megosztani az évforduló örömét egy különleges akcióval, melyben okt.18-31-ig minden Bloomingville szőnyeg árából 20% kedvezményt adunk - a készlet erejéig. 

Ráadásul, még egy meglepetéssel is készültünk...

 

Nyereményjáték - 2020. október 18-31-ig!

 

Bloomingville szürke gyapjú szőnyeg

Kövess minket Facebookon (nordichome.hu) és Instagramon (nordichome_hu), valamint csatolj egy képet Facebookon az eredeti poszt alá kommentben arról, hogy hová tennéd ezt a szőnyeget az otthonodban! Így megnyerheted ezt a 200x140 cm-es szürke gyapjú szőnyeget. 

Fotózz és nyerj!

A részletes játékszabályzatot erre a linkre kattintva találod. Sok szerencsét!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: játék

Keresés