Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

2020 júniusi akciós ajánló

2020. 05. 19. 11:47:11
2020 júniusi akciós ajánló A skandináv országokban a június a legvidámabb hónap. Majdnem éjfélig világos van és ezek a hosszú napok arra késztetik az embert, hogy minél többet legyen a szabadban, idén a hosszú bezártság és otthonülés után különösképpen így érezzük. A szabad ég alatt eltöltött étkezésekhez ajánljuk gyönyörű kézzel készült kerámia tányérjainkat, bögréket és egyéb kiegészítőket június végéig 10% kedvezménnyel. Ráadásul az összes kosárra is 10% kedvezményt adunk a hónap végéig. Tovább...

 

A dánok minden étkezésnek nagyon megadják a módját, legyen szó akár egy hétköznapi reggeliről akár egy szülinapi partiról. A terítéshez mindig hozzátartozik az ízléses tálalás, a színben harmonizáló tányérok és poharak sokszor még a szalvéta mintájával is összhangban állnak. Az étkezésekhez gyakran használnak terítőt és a vacsorához mindig van mécses az asztalon. Ilyenkor júniusban, amikor a nappalok a leghosszabbak szívesen költik el az ebédet, vacsorát a szabad ég alatt még akkor is ha a kinti hőmérő nem mutat többet 10-15 foknál.

A júniusi fehér éjszakák hangulata magával ragadó, a leghosszabb napról olvasd el korábbi írásunkat itt. Ha kedvet kaptál, hogy skandináv stílusban teríts a kertben vagy a teraszon, akkor most érdemes nálunk körülnézned, hiszen június 30-ig 10% kedvezménnyel kínálunk minden étkezési kiegészítőt, valamint minden kosarat!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hónap ajánlata

Keresés