Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

2020 májusi akciós ajánló

2020. 04. 27. 14:54:34
2020 májusi akciós ajánló Gyönyörű az idő és ilyenkor az ember legszívesebben minden percét a szabadban töltené. Ez a kertészkedés ideje is, ültessünk virágot vagy termőnövényeket és élvezzük ahogyan növekednek. Ilyenkor többször járunk ki-be a házból ezért különösen fontos, hogy az előszobánk megfelelően felszerelt legyen és bírja a nagyobb igénybevételt is. Májusi akciónkban az előszoba kiegészítőit ajánljuk 10%-os kedvezménnyel.  Tovább...

 

Az előszoba összeköti a külső környezetet a lakás belsejével és elsődleges feladata, hogy a piszkot távol tartsa a benti helyiségektől. A cipőt, vizes kabátot, sáros csizmát itt levetve úgy lépjünk be a lakás, ház belsejébe, hogy ne hordjuk be a kinti piszkot így könnyebben tisztán tarthatjuk az otthonunkat.

Másodsorban, az előszoba megalapozza az oda érkező hangulatát és elvárásait a lakás belsejével kapcsolatban ezért legyen stílusos, rendezett és ízléses. Választékunkban megtaláljátok a cipőhúzáshoz jól használható ülőkéket, ülőpadokat, melyeknek tároló részében akár a cipőpucoló kellékeket is lehet tartani, vagy a különböző csúcsminőségű kabátakasztókat, fogasokat esetleg a nagyon praktikus konzolasztalokat, melyek keskeny méretüknél fogva az előszoba szűk folyosójából sem foglalnak el nagy helyet.

Nézzetek körül az előszoba kategóriánk kínálatában mert egész májusban minden itt található termék 10% kedvezménnyel lesz kapható. 

Tartalomhoz tartozó címkék: hónap ajánlata

Keresés