Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lakberendezőt ajánlunk: Csillag Gabriella

Lakberendezőt ajánlunk: Csillag Gabriella

 

Csillag Gabriella: Hiszem, hogy ami nagyban megvalósítható, annak működnie kell kicsiben is! 

Gabit egy személyes trauma vezette a lakberendezés felé. A 2 éves lakberendező iskola elvégzése idején - mely terápiaként is hatott rá - fogalmazódott meg benne, hogy mostantól csak olyasmivel fog foglalkozni, amit imád, ez pedig a lakberendezés. Olvassátok részletes bemutatkozóját alább. Tovább...

 

"A legtöbb bemutatkozás így kezdődik: „már gyermekkoromban is átrendeztem a nappalinkat” vagy „kislányként is vonzott a lakberendezés” …

Nálam ez másképp alakult, egy betegség kellett ahhoz, hogy megfogalmazódjon bennem, hogy mindenképpen azzal szeretnék foglalkozni, ami boldoggá tesz, amihez valóban van érzékem.

32 évesen szembesültem azzal, hogy rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak nálam, mellrák… Azt mondják, ilyenkor először sokkot kapsz, vagy nem hiszed el. Én az utóbbi voltam, nem igazán fogtam fel, miközben azért éreztem, hogy ez most nem tréfa. A kezelések alatt kristályosodott ki, hogy váltanom kell és hogy most kell váltanom. Azt akartam, hogy ezentúl mindig szép környezet, kellemes atmoszféra, kreatív, vidám emberek vegyenek körül és élvezzem a mindennapi munkát, leginkább, hogy ez ne is „munka” legyen. A lakberendezés pont ilyen.

 

Csillag Gabriella lakberendezés

 

Beiratkoztam a Junior Art Lakberendező iskolába. Az első évet még parókában csináltam végig és erősen kellett koncentrálnom, hogy ne érezzem úgy, hogy mindenki engem bámul, látják a betegségemet…utólag kiderült, nem látták. 

Az új közegemben élveztem minden percet. Imádtam az órákat, elképesztő szenvedéllyel vetettem bele magam a tanulásba és az elismerések sem maradtak el. Az a két év terápia volt. Szerettem, hogy bátornak érezhettem magam, hogy belevágtam és elindultam egy olyan szakma felé, amiről éreztem, hogy igazán ÉN lehetek.

Ezt követően első szárnypróbálgatásaim időszaka következett, ismerősök ismerőseinek terveztem, aztán egyszer csak egy stúdió vezetője lettem, megalakult a Csillag Gabriella Lakberendező Stúdió.  Szerettünk volna kitűnni, illetve szakosodni és akkor megszületett az ötlet, hogy a kisebb alapterületű lakásokra helyezzük a fókuszt.

 

Csillag Gabi kis lakások berendezése

 

Hiszem, hogy ami nagyban megvalósítható, annak működnie kell kicsiben is! (ez a mottónk is)

Egy apróbb lakásból is lehet akár luxus érzetű otthont teremteni, olyan életérzést varázsolni, amire azt gondolnád csak az óriáslakások és milliomosok kiváltsága. Ma már számtalan lehetőség adódik arra, hogy kedvezőbb árfekvésű kiegészítőkkel, textilekkel, költségkímélő megoldásokkal teremtsük meg a kívánt hatást. 

1. átalakítás előtt

lakástervezés, átalakítás előtt

2. átalakítás után

lakástervezés, átalakítás után

 

MI ABBAN SEGÍTÜNK, hogy akár egy rendkívül limitált területen is sikerüljön minden fontos funkciónak helyet találni ügyes és praktikus megoldásokkal, ötletes tárolási lehetőségekkel, a térérzetet optikailag megnövelő trükkökkel, miközben szerethető, nyugalmat árasztó, vagy éppen az ellenkezőjét, vibráló, inspiráló környezetet alkotunk.

ERŐSSÉGÜNK, hogy nagyon figyelünk a megbízóinkra. Megismerkedünk mielőtt bárminek nekikezdnénk. Addig beszélgetünk, amíg ki nem derül számunkra, hogy milyen környezetben érezné azt, hogy ez igen, ezt eltaláltuk, elkaptuk. Ott az életérzés, a libabőr amikor hazaérkezik. 

FONTOSNAK TARTJUK, hogy pontosan tisztázzuk az egymással szemben támasztott igényeket, elvárásokat, mert nálunk a fő szempont, hogy ne csak a végeredmény legyen bámulatos, hanem az alkotói folyamat is. 

Elérhetőségeink: email: studio@gabriellacsillag.com  tel:+3670-439-7594

 

Tartalomhoz tartozó címkék: lakberendezőt ajánlunk

Keresés