Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

2020 júliusi akciós ajánló

2020. 06. 27. 15:29:25
2020 júliusi akciós ajánló Júliusban általában olyan termékeket ajánlunk, amelyek a szabadtéri időtöltéseinkhez kapcsolódnak, hiszen a július a nyárról és a nyaralásról szól. Az idei év sok tekintetben máshogy alakult, ezért egy kissé rendhagyó módon most szőnyegeinket ajánljuk figyelmetekbe, melyeket július 31-ig 10%-os kedvezménnyel kínálunk. Tovább...

 

Ha nemrég vágtál ház- vagy lakásfelújításba, esetleg már a vége felé jársz az ezzel járó káosznak, akkor ne feledkezz meg a felújított otthon kiegészítőiről. Ezek közül is a szőnyeg az a darab, mely leginkább öltözteti a szobát, meghatározza stílusát és színvilágát. Ha bizonytalan vagy milyet válassz, akkor olvasd el szakértőnk tippjeit és ötleteit!

Szőnyegeink között találsz teraszra, erkélyre valót is, ezek általában jutából készülnek. Ha gyerekszobába keresel vicces, mintás darabot, akkor is mindenképpen a természetes anyagú valamint könnyen mosható szőnyegek közül válassz. 

A nyár szóljon mindenkinek a pihenésről és feltöltődésről, menjetek kirándulni, olvassatok rég félretett könyveket és mindenek előtt töltsetek minél több időt a barátokkal és a családdal! Mi is így teszünk, ezért júliusban hosszabb szállítási időre kell számítanotok. 

Köszönjük megértésetek és jó pihenést!

Tartalomhoz tartozó címkék: hónap ajánlata

Keresés