Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Újdonság - HÜBSCH dán design bútorok és kiegészítők

2019. 05. 07. 09:36:00
Újdonság - HÜBSCH dán design bútorok és kiegészítők Megérkeztek áruházunkba a Hübsch márka legújabb termékei! Gyönyörű, minőségi fehér tölgyfa kisbútorok, minimalista stílusú kiegészítők és dán design lámpák. Nézzetek körül és válasszatok egy igazi skandináv gyöngyszemet most 10%-os bevezető kedvezménnyel minden Hübsch termékre, június 15-ig ITT!

A Hübsch dán céget 2010-ben alapította Flemming Hussak, Jannie Krüger és Daniel Henriksen. Azóta a Hübsch az egyik vezető skandináv lakberendezési márkává nőtte ki magát. 


A Hübsch filozófiája, hogy egyedi tervezésű, magas minőségű termékeket készítsen, amelyek boldoggá fogják tenni használójukat. A boldogság titka nemcsak a tárgyak szépségében és az alapanyagok minőségében rejlik, hanem abban is, hogy a környezet, amit teremtünk mennyire lesz harmonikus és szolgálja az ott élők modern igényeit akár a pihenésben, kikapcsolódásban vagy éppen a társasági életben.

A Hübsch a kreatív nordic stílust képviseli, amely a modern otthon dekorálásához nyújt inspirációt. A Hübsch kollekciójának minden darabját dán kreatív design csapatuk tervezte figyelve arra, hogy az egyedi designvonalat végig megtartsák, így lett a Hübsch kollekció a nordic minimalista stílus kiemelkedő példája.

Tartalomhoz tartozó címkék: hónap ajánlata márkáink

Keresés