Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

szakértő szemmel

2020. 06. 12. 00:00:00

Hogyan dekoráljunk és hangolódjunk a nyárra?

Az egyre hosszabb és melegebb nyarak miatt jó ha felkészülünk az otthon töltött nyári napokra is. Visszajöttél a szabiról és még mindig több hét van hátra a nyárból? Ilyenkor jól jön, ha otthonunkat felfrissítjük és mini oázissá változtatjuk, ahol a pihenés a család és a munka is megfér egy fedél alatt. Sőt! Tovább...

2021. 06. 11. 00:00:00

 

Letisztult tér, letisztult gondolatok
A minimalizmus az egyszerűség stílusa, a funkcionalitáson keresztül értelmezi a szépség fogalmát. Letisztult vonalaival, színeivel nyugalmat áraszt. Életstílus is egyben, szellemi irányvonal, melynek céljai között szerepel, hogy megszabaduljunk a fölösleges dolgoktól, ezáltal letisztultságot, rendet teremtsünk a környezetünkben és a belső világunkban egyaránt.

2021. 04. 09. 00:00:00

TAVASZ, csupa nagybetűvel

Tárd ki az ablakot, szippants nagyot az illatos levegőből, fordítsd az arcod a Napba, és engedd szabadon áramlani az életerőt! Ezek a legfontosabb teendők tavasszal. Ezután a téli kabátokat rakd el a legeldugottabb szekrény leghátsó részébe, és ha mindezzel megvagy, jöhet a tavaszi hangolódás aktívabb része.

2021. 03. 12. 00:00:00

Töltődj fel, tisztulj meg minden nap!

A fürdő, bár általában a kisebb helyiségek közé tartozik, életünk kiemelten fontos terepe. Itt kezdjük a napunkat, és itt is fejezzük be, ezért fontos, összetett szerep jut a fürdőszobának. Reggel átvezet bennünket a háló békés nyugalma után a nappal energikus részébe, este pedig segít magunk mögött hagyni a nap fáradalmait.

2021. 02. 12. 00:00:00

FELÚJÍTÁS? SOHA JOBBKOR!

Jól indul az év a lakás- és házfelújítóknak, hiszen 2021. január 1-től indul a Lakásfelújítási támogatás. Összegyűjtöttünk néhány hasznos tippet, hogy mire figyelj mielőtt belevágsz a felújításba, hogy az otthonod a végén valóban olyan legyen, amilyet megálmodtál. 

2020. 12. 06. 00:00:00

Hangolódjunk a karácsonyra!

December már az első napjától a karácsonyra való készülődésről szól. Nincs még egy ilyen ünnepünk, amit ilyen hosszú várakozással teli időszak előz meg. Mivel sokkal több időt töltünk most otthon, teremtsük meg a meghitt ünnepi hangulatot, fűszerezzük sok vidámsággal, és örüljünk az együtt töltött perceknek!

2020. 10. 18. 00:00:00

A dán design olyan, akár a Lego: családról családra öröklődik, mindenki szereti, bővíthető, variálható, elnyűhetetlen, és soha nem lehet megunni. 

Amit ma skandináv stílusnak hívunk, a 20. század 30-as éveiben indult útjára. A századfordulón a historizáló stílusokkal szakítani igyekvő Art noveau-t már elkezdte foglalkoztatni az emberek új életformájához illő tárgyak, bútorok készítése, de a nagy tömegeket nem tudta kiszolgálni. Tovább...

2020. 09. 13. 00:00:00

Figyelj a természetre!

Mentsük át a kora-őszi hangulatot a nyirkos, szürke, hideg napokra! A természettől mindent elleshetünk, amire csak szükségünk van, hogy meleg hangulatú otthont varázsoljunk. Olvassátok legújabb szakértői tippjeinket az őszi hangulatteremtésről! Tovább...

2020. 05. 01. 00:00:00

 

Előszobából első szoba 

Hogyan fogjunk hozzá az előszoba tervezéséhez? Pontosan úgy, olyan körültekintően, alaposan, mint a többi helyiségéhez. Nem túlzás, bebizonyítom, akár kicsi, nagy, sötét vagy napfényes, milyen fontos hely is az előszoba. Ide érkezünk egy fárasztó nap után, nem csak a kabátunkat, cipőnket, de levetjük a kinti gondokat, stresszt, átlépünk saját világunkba, az előszoba az otthon nyugalmának első állomása. Tovább...

2020. 03. 12. 00:00:00

 

A babavárás minden család egyik legkülönlegesebb időszaka, tele izgalommal, kíváncsisággal. A babaszoba berendezése nem kis feladat, főleg ha előre gondolkodunk és szeretnénk a majd izgő-mozgó, szaladgáló és szerepjátékokat játszó kisgyermekünk is ugyanazokkal a kiegészítőkkel berendezett gyerekszobában élvezze a felszabadult játék örömét, és az esetleg majdan érkező testvérnek is legyen helye.

Keresés